Szakmai oktatások és képzések elfoglalt embereknek

Képzések olyan embereknek akik kevés szabadidővel rendelkeznek, de mégis szeretnének egy új piacképes szakképesítést szerezni

Úgy érzed ahhoz, hogy az életed sikeres legyen szükséged lenne egy új szakma elsajátítására?
Ismerősen hangzik?

R

Olyan sok a munka, hogy levegőt venni sincs időm

R

Sok a munka , de kevés a pénz

R

Az összes iparos belőlem akar meggazdagodni

Ha Te is szeretnél egy olyan munkahelyet, ahol szívesen dolgozol, mertmegfelelő a fizetés, mert úgy érzed megbecsülnek és a munka is elfogadható, akkor képzéseink Neked szólnak

Szakmai képzések és Oktatások rugalmas szervezéssel

Nem lenne nagyszerű ha találnánk egy olyan tanfolyamot, ami figyelembe veszi a hallgatók saját szabadidejét előzetes ismereteit és viszonylag kevés odautazással szakképesítéshez juttat?
Szerezz gyorsan egy új szakképesítést tanfolyamainkon!

R

Kipróbálhatsz egy új szakterületet

R

Megtalálhatod azt a szakmát, amivel nem lesz szükséges kényszerűség a munka

R

akár dolgozhatsz a saját magad munkáltatójaként ha olyam szakmát választassz.

R

Kipróbálhatod, hogy milyen érzés az ha valakinek Európai szintű a bérezése

Képzéseink rugalmas oktatásszervezésével célunk az, hogy azok az emberek is szakképesítést szerezzenek, akik elfoglaltságuk miatt idáig nem tehették ezt meg.

Mit jelent az, hogy rugalmas oktatás szervezés?

Jelenléti képzés

Jelenléti képzéseinket azoknak találtuk ki, akik szívesebben vesznek részt a hagyományosabb képzési formákban.

Online képzés

Online képzéseinket azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék kiegészíteni a még hiányzó ismeretekkel és bizonyítványt szeretnének szerezni meglévő tudásukhoz.
Valamint fogékonyak az az új tanulási módszerekre.
Online és online plusz tanfolyamainkkal lehetővé válik, hogy minél kevesebb oktatási napra kelljen bejárni.
Az online jelenléti oktatásokat az otthonodban tudod meghallgatni ,megnézni.-A jelenléti online oktatásokat később is vissza tudod nézni, amikor épp van rá időd.

Online plusz képzés

Az online plusz képzéseinket azoknak találtuk ki akik az elméleti képzés mellett szükségét érzik, hogy a megszerzendő gyakorlathoz is segítséget kapjanak.
A szervezési forma plusz óraszámokat tartalmaz az online képzéshez képest, ahol a résztvevőket mentoráljuk a gyakorlat megszerzésében és a gyakorlati vizsgára történő felkészítést is tartalmazza a program.

A jelenléti online oktatásokat később is vissza tudod nézni, amikor épp van rá időd
Az online jelenléti oktatásokat az otthonodban tudod meghallgatni ,megnézni
Online és online plusz tanfolyamainkkal lehetővé válik, hogy minél kevesebb oktatási napra kelljen bejárni.

Vélemények

{A három napos hétvége az elvárásokon felül telt, sok tapasztalat szerzéssel, jó hangulattal, finom ételekkel. Az oktatók felkészültsége, tapasztalata kiváló volt, az összes kérdésre választ kaptunk, amely a kemence építéssel kapcsolatos volt. A helyszín tökéletes volt, főleg az általunk elsajátított kemencében sült főtt ételek tették még hangulatosabbá a hétvégét. A vendég előadók által tartott oktatás is az elvártak szerint telt. Sok hasonló, jó hangulatú oktatást kívánok a jövőben!
Rapp Attila
{Kezdő érdeklődőként jöttem el a programra, a hétvégi hobbi tanfolyamra. Azon túl, hogy jelentősen javítottunk a résztvevők nei arányain, rengeteg gyakorlati és elméleti ismerettel lettem gazdagabb az anyaghasználattól az apró téglafaragó fogásokig, Minden előkerülő problémára kaptam megoldást, javaslatot, választ, segítséget. Isteni időnk és jó fej társaságunk volt, az ebéd pedig megkoronázta az egészet. Élmény volt, csak ajánlani tudom!
Domanovszki Anna Zsófia

Képzéseink