Gyógyászati segédeszköz-forgalmazó

Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk mindazoknak, aki tevékenységi körében fogja a forgalmazható gyógyászati segédeszközök és gyógyászati segédeszköz forgalmazó szaküzletben forgalmazott orvostechnikai eszközök kiszolgálását végezni.
A gyógyászati segédeszköz forgalmazó feladata az eszközök szakszerű értékesítése az orvosi vény alapján társadalombiztosítási támogatással, vagy a vásárló egyéni megrendelése alapján. Kötelezettsége a helyes vénykezelési technika alkalmazása és az orvosi indikáció értelmezése, a vonatkozó jogszabályok naprakész figyelése és betartása. Kereskedelmi, marketing, értékesítési, forgalmazói, valamint kölcsönzési tevékenységet végez a gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatban. A gyógyászati segédeszköz forgalmazó a vásárlók személyiségét, személyes igényeit, kulturális szokásait és anyagi lehetőségeit figyelembe véve tesz javaslatot egy termék, vagy eszköz használatára, megvásárlására.
R

A Rehabilitációs tevékenység terápia (RTT), egy kliensközpontú egészségügyi rehabilitációs módszer.

R

Fő célja, hogy képessé tegye a különböző típusú akadályozottsággal élő személyeket a mindennapi tevékenységekben való részvételre.

R

A Rehabilitációs tevékenység terapeuta segít megoldani azokat a problémákat, amelyek akadályozzák az egyén képességét a számukra fontos dolgok elvégzésében, többek között az önellátás (étkezés, öltözködés, tisztálkodás), a produktivitás és a szabadidős tevékenységek területén.

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

Képzési adatok

A szakképesítés neve, azonosítója: Gyógyászati segédeszköz forgalmazó (09154001).
A képzés szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés.
A képzés sikeres elvégzését követően a Képző tanúsítványt állít ki, amely a képesítő vizsgára történő jelentkezés előfeltétele.
A képesítő vizsga előkészítésében közreműködünk a vizsga szervezőjével.
A képesítést előíró jogszabály: (1) az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről szóló 60/2003. (X. 20.) ESzCsM rendelet; (2) 7/2004. (XI.23.) EüM rendelet a gyógyászati segédeszközök forgalmazásának, javításának, kölcsönzésének szakmai követelményeiről.
A képzés megkezdéséhez érettségi és egészségügyi alkalmasság szükséges, amely az egészségügyi tevékenység végzéséhez szükséges egészségi alkalmasság vizsgálatáról és minősítéséről szóló 40/2004. (IV.26.) ESzCsM rendeletben foglaltak szerint az egészségügyi tevékenységre való alkalmasságot kizáró korlátozások figyelembevételével történik.

További információk

A képzés tartalmaA felnőttképző nem lehet vizsgaszervező. A vizsgadíj meghatározásánál vizsgaszervezőnek figyelembe kell vennie a vizsga időpontjában érvényes minimálbér összegét, a vizsgatevékenységek számát, azok dolgi költségeit, továbbá a vizsgára jelentkezők létszámát is. A vizsgadíjat a vizsgaszervező számlázza a vizsgázónak. Az összege várhatóan 65.000,- Ft és 85.000,- Ft között lesz.

Egyéb információk

| Hulkó Gyula Péter projekttanácsadó: +36 1 770 7315 | hulko.gyula@geniuszplusz.hu |

| Tóth Erika projektasszisztens: +36 1 770 7316 | toth.erika@geniuszplusz.hu |

| Gyógyászati segédeszköz forgalmazó | A követelmény |

Ajánlatunk Online Plusz

23/069 munkaszámú Online Plusz csoportunk.
Helyszín: Online
Beiratkozás: 2023. 10.07-ig folyamatosan.
Megnyitó: 2023.10.14. (10 óra, 1143 Bp. Gizella út 36.).
Időtartam: 2023. 10.28–2024.06.29. (az állami képesítő vizsga kb. 4-6 héttel később)
Átlagos ütemezés: 2 szombat / hó, 9:00-től maximum 17 óráig, továbbá 8 alkalom személyes, elméletigényes gyakorlati foglalkozás szintén szombaton, mert nem hagyjuk magára a felkészülésben.
A képzés díja érettségivel: 160.000,- Ft.
A képzés díja érettségivel és egészségügyi végzettséggel: 139.000,- Ft.

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsga garancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónusz kártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Üzenet (nem kötelező)
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT - Ahol a tudás találkozik a sikerrel.