CNC megmunkáló

Kiknek ajánljuk?

A CNC-s ismeretekkel rendelkezők előkelő helyen állnak az elhelyezkedési lehetőségek sorrendjében, ezért azoknak ajánljuk a tanfolyamot, akiknek a munkájuk magasabb szintű ellátásához, elhelyezkedéshez szükségük van a CNC megmunkálás ismeretére, de nem gondolkoznak iskolarendszerű képzésen.
Egy képzett A CNC megmunkáló önállóan kezeli adott technológiai ágazat szerinti szerszámgépeket, és szükség esetén beavatkozik az adott technológiába a gépkezelés szintjén (programozás, technológiai paraméterek módosítása). Egyszerű megmunkáló programot készít. Alkalmazza a tevékenységhez tartozó precíziós mérőeszközöket és készülékeket, beállítja a szerszámokat, majd a munkadarab felfogása és beállítása után legyártja azt.
Tanult vezérlések: Heidenhain, Fanuc, Siemens, NCT 90 (képzési helyszínenként változik). A CNC megmunkáló tanfolyam 320 órás (30% elmélet, 70% gyakorlat). A képzés gyakorlati részében az oktatás 14-16 fős csoportokban folyik, amely lehetővé teszi az önálló gyakorlati tevékenységet. A CNC megmunkáló tanfolyam során a tanműhelyben töltött gyakorlati órák felett igények szerint üzemi gyakorlatra is van lehetőség.
A képzés tartama
R

Általános gépészeti munka tűz és környezetvédelmi feladatok

R

Általános anyagvizsgálatok és geometriai mérések

R

CNC-forgácsolási feladatok

R

CNC gépkezelési és programozási ismeretek

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Vélemények
{A három napos hétvége az elvárásokon felül telt, sok tapasztalat szerzéssel, jó hangulattal, finom ételekkel. Az oktatók felkészültsége, tapasztalata kiváló volt, az összes kérdésre választ kaptunk, amely a kemence építéssel kapcsolatos volt. A helyszín tökéletes volt, főleg az általunk elsajátított kemencében sült főtt ételek tették még hangulatosabbá a hétvégét. A vendég előadók által tartott oktatás is az elvártak szerint telt. Sok hasonló, jó hangulatú oktatást kívánok a jövőben!
Rapp Attila
{Kezdő érdeklődőként jöttem el a programra, a hétvégi hobbi tanfolyamra. Azon túl, hogy jelentősen javítottunk a résztvevők nei arányain, rengeteg gyakorlati és elméleti ismerettel lettem gazdagabb az anyaghasználattól az apró téglafaragó fogásokig, Minden előkerülő problémára kaptam megoldást, javaslatot, választ, segítséget. Isteni időnk és jó fej társaságunk volt, az ebéd pedig megkoronázta az egészet. Élmény volt, csak ajánlani tudom!
Domanovszki Anna Zsófia

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

A tanfolyam alapadatai

A program megnevezése: CNC megmunkáló.
A képzés jellege: feladatkör ellátását megalapozó képzés.
Szükséges iskolai végzettség: érettségi, vagy szakmunkás végzettség

Egyéb információk

+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20255 0664| info@geniuszplusz.hu |

| CNC megmunkáló | Elmélet: 96 óra | Gyakorlat: 224 óra | Összesen: 320 óra |

Budapest – havi két hétvége központi gyakorlóhelyen

Tervezett kezdés: 2024.03.09.
Időtartam: 10 hónap
Oktatási díj: 300.000,- Ft + ÁFA
Vizsgadíj: 50.000,- Ft + ÁFA

Fizetési könnyítés magánszemélyeknek minden tanfolyamunknál

A képzés időtartamára kiszámolt havi részletekben is fizethető az oktatási díj.

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Képzési forma:*
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.