Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő (07323008 )

Amire felkészítünk

Ajánljuk mindazoknak, akik elkötelezettek olyan rendszerek ajánlására és beépítésére, amely az igényekhez legjobban alkalmazkodik, különös tekintettel az energiatakarékosság, a fényvédelem és a zajvédelem szempontjaira. A szakma szerves része a munkaerőpiacnak az építőipar területén.
A képzett nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő szakember meglévő és új építésű családi házakon, lakóparkok épületein, ipari- és egyéb épületeken végzi nyílászárók és a hozzá tartozó kiegészítő elemek, redőnyök beépítését, cseréjét a meglévő ilyen szerkezetek bontásával együtt.
A megrendelő igényeinek megfelelően külső és belső árnyékoló, napellenző rendszereket, szerkezeteket telepít, javít, szerel és tart karban. Motorizált működtetésű rendszerek alkalmazása esetén feladatkörébe tartozik a vezérléstechnikai és a programozási műveletek elvégzése is.

Képzésünket a Hevestherm kft-vel közössen szervezzük.

A KÉPZÉS MEGKEZDÉSÉNEK FELTÉTELEI
R

Iskolai végzettség: alapfokú végzettség.

R

Egészségügyi alkalmasság: foglalkozás-egészségügyi szakellátó igazolása szükséges..

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

Képzési adatok

A program megnevezése (verzió): Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő.
A szakképesítés neve: Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő.
A képzés szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés.
A programkövetelmény azonosítója: 0732008.
A képzés tartalma: | Építőipari alapismeretek | Építőipar kivitelezési alapismeretek, munka- és környezetvédelem | Építőipari rajzi alapismeretek | Nyílászáró- és árnyékolástechnikai szerelés elmélete és gyakorlata |

Fontos tudni
Az előzetes tudásmérés: a jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést alacsonyabb ár eléréséhez! A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja: a Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a javasolt gyakorlati képzést nyújtó a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja. Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).

Egyéb Információk

+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664/info@geniuszplusz.hu

| Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő | Követelmény | Elmélet: 120 óra | Gyakorlat: 120 óra | Összesen: 240 óra |

Ajánlatunk online képzésre (biztosan indul)

Az online képzést azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék kiegészíteni, és fogékonyak az új tanulási módszerekre. Az előadásokról visszanézhető felvételek készülnek, amelyeket a csoport „Google Tantermében” bármikor visszanézhet.
2023 februárjában indult képzésünkre még van becsatlakozási lehetőség !!!
ONLINE
Tervezett kezdés: 2024.03.09.
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 3
Szervezési mód: Tudásméréssel
Képzési díj: 175.000,-
Tervezett kezdés: 2024.03.09.
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 3
Szervezési mód: Egyéni gyakorlat
Képzési díj: 190.000,-

Ajánlatunk online plusz képzésre

Az online plusz képzést azoknak ajánljuk, akik teljesen új területtel ismerkednek meg, de élni szeretnének az online tanulás szabadságával. A visszanézhető felvételeken kívül az csomag folyamatos gyakorlati mentorálást, gyakorlati vizsgafelkészítést tartalmaz.
Tervezett kezdés: 2024.03.09.
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 5
Szervezési mód: Megosztott gyakorlat
Képzési díj: 270.000,-

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Képzési forma:*
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.