CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezelő

Amire felkészítünk

Ajánljuk mindazoknak, akik e részterület ismeretével munkarőpiaci előnyhöz szeretnének jutni. Az ipari termelésben rendkívül elterjedtek a fémmegmunkáló gépek. Ezen belül kiemelt szerepük van a CNC vezérlésű élhajlító és lézervágó-gépeknek, amely területen folyamatosan növekszik a képzett munkaerő iránti igény. Képzésünk hiányt pótol, mivel az államilag elismert szakképesítések (pl. CNC gépkezelő) nem tartalmazzák a CNC lemezmegmunkáló munkakörhöz szükséges tudás- és képességelemeket, valamint a képzett munkaerő biztosításával hozzájárulnak az ipari szektor teljesítményének növekedéséhez, így a versenyképesség megtartásához.
A CNC-vezérlésű élhajlító-, és lézervágó gépek kezelője az élhajlító-, és lézervágó gépek működési elvének ismerete mellett a szükséges gyakorlati kompetenciák birtokában elvégzi az alapmunkadaraboknál a 2-3 lépésből álló program megírását segédlet alapján. Ezt követően a CNC programok betöltését elvégzi, illetve minimális korrekcióját, a munkadarab helyes ütköztetését, a helyes hajlítási irány, vágás megválasztását műszaki rajz alapján. A műveleti utasításban foglaltak szerint helyes sorrendben elvégzi a hajlítási, vágási műveleteket. Az erre a célra rendszeresített hosszmérő és szögmérő eszközök, sablonok magabiztos használatával önállóan elvégzi az első legyártott munkadarab paramétereinek ellenőrzését. Minőségi megfelelés esetén megkezdi a sorozatgyártást. Elvégzi az előírt gyártásközi minőségellenőrzéseket és azok eredményeit előírásszerűen dokumentálja.

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

A tanfolyam alapadatai

A program megnevezése: CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezelő.
A képzés szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés a 07153010 programkövetelmény alapján.
A képesítési követelményt előíró jogszabály: 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről.
A képzés megkezdésének feltételei: alapfokú végzettség és egészségügyi alkalmasság.
A képzés tartalma: CNC alapismeretek; CNC vezérlésű élhajlítógép kezelői feladatok; CNC vezérlésű lézervágógép kezelői feladatok.

Fontos tudni

Az előzetes tudásmérés: a jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést alacsonyabb ár eléréséhez! A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja: a Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a javasolt gyakorlati képzést nyújtó a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja. Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).

Egyéb Információk

+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664 info@geniuszplusz.hu |
| CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezelő | Követelmény |

Ajánlatunk

Tanfolyamunkat az igények szerint csak kihelyezett formában szervezzük
Hónap: 8 hónap.
Verzió: Tudásfelmérés
Képzés díja: 320.000,- Ft
Fizetési könnyítés magánszemélyeknek minden tanfolyamunknál

Egyösszegű fizetés esetén 5% kedvezményt adunk az oktatási díjból.
A képzés időtartamára kiszámolt havi részletekben is fizethető az oktatási díj.

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.