Kézműves sörgyártó+ Sörgyártó

2 az 1-ben KÉPZÉS !!!

Kiknek ajánljuk?

 

A 2024-ben megrendezett XII. Házisörfőzők Nemzetközi Versenye-Magyarország rendezvényén a 18 magyar díjazott közül 6-an az elmúlt két év során nálunk végeztek a Kézműves sörgyártó képzésen(2 arany+ fődíj, 3 ezüst, 2 bronz), valamint egyikük Kovács Norbert két kategóriában szerzett aranyérmet és a Best of Show díjat is begyűjtötte és ezzel Ő lett 2024 legjobb házi sörfőzője!

Ezúton is gratulálunk nekik és büszkék vagyunk rájuk.

A képzést ajánljuk mindazoknak, akik kedvet éreznek kézműves sörféleségek gyártásához és a lehető leggyorsabban szeretnének praktikus ismereteket szerezni, ahhoz, hogy jó sört tudjanak készíteni, akár házi vagy kisüzemi körülmények között

A Kézműves sörgyártó munkája során ellátja egy sörfőző üzem rábízott feladatait, vagy akár saját kézműves sörfőzdét vezet. Részt vesz a sörkészítés előkészítő, termelési- és befejező folyamataiban. A sör előállításához szükséges alap-, segéd- és járulékos anyagokat rendel, minősít, napi termelést, szakmai számításokat végez, gépeket kezel, minőségbiztosításhoz kapcsolódó dokumentációt vezet. Félkész és készterméket vizsgál, minősít. Figyel a biztonságos munkavégzésre, betartva a jövedéki, higiéniai, munka-, tűz és környezetvédelmi előírásokat.
Jó munkakapcsolatot tart fenn a beszállítókkal, megrendelőkkel, hatóságokkal. Nyitott az innovációra, az új ízekre, technológiákra, szakmai trendekre. Technológiai tudását, kifinomult érzékszerveit felhasználva részt vehet új termék fejlesztésében. Szakmai tudását folyamatosan fejleszti, nyitott és együttműködő munkatársaival, döntései megalapozottak.

A képzés tartalma

Ezt a képzést a HOPline és a Unity Brewing csapatának támogatásával és segítségével szervezzük.

R

A program megnevezése (verzió): Kézműves sörgyártó (SÖR-1v) szakmai képzés, Sörgyártó szakmai oktatás

R

A szakképesítés neve, amelyre a képzés irányul: Kézműves sörgyártó.Sörgyártó

R

A képzés szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés.

R

A programkövetelmény azonosítója:07214011.

R

A képzés végén a hallgatók tanúsítványt kapnak melynek birtokában lehetőségük lesz szakképesítő vizsga megszerzésére. A képzés díja nem tartalmazza a vizsga díját.

A képzés a régi OKJ-s végzettséggel egyenértékűa államilag elfogadott szakképesítést nyújt. .
Az oktatás elméleti része 80% ban jelenléti online oktatás . A gyakorlat egy része jelenléti másik része otthon teljesítendő projekt feladat lesz,( 5-6 alap sör lefőzése házi sörfőzés módszerével.+ vizsgaremek készítése saját receptúra alapján).

A képzés végén a hallgatók, akár két szakképesítést is szerezhetnek, mivel a felkészítés tartalmazza mindkét képzés tananyagát.
A képzés így havonta 1-2 hétvége elfoglaltságot jelent.

Bővebb információ:+36 20 255-0664

 

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Vélemények
{ Régen kezdtem sört főzni, de be kell látnom a tanfolyam előtt minden csak vakrepülés volt. Nagyot mentünk!” Puskás Szabolcs „ Összességében teljesen elégedett vagyok az oktatással. Kiváló oktatás, rugalmasság, naprakészség jellemzi ezt a tanfolyamot. Felkészülést segítő visszanézhető órák nagyban segítettek a vizsgára való felkészülésben. Tanárainknak köszönhetően igen nagy tudásra tettünk szert, büszke vagyok hogy megtanulhattam eme szakmát és tágabb szakszerűbb lett a szaktudásom.” Köszönettel: Papp Tibor Kézműves sörfőző „ Az oktatás minősége szenzációs. Az előadók szakami tudása felkészültsége, hozzáállása hibátlan. Vidékik ként az online órák nagy segítséget jelentettek. Jó hangulatú képzés, mindenre kiterjedő tudást ad. A főzdelátogatások is jók voltak.” Pécs László  
{Kovács Norbert 2023-ban végezte el a kézműves sörgyártó képzésünket, a 2024-ben a XII.  MAGYARORSZÁGI HÁZISÖRFŐZŐK NEMZETKÖZI VERSENYÉN két aranyérmet nyert valamint a Best of Show díj mellet az év házi sörfőzője vándorkupát is Ö vitte el. „ Férfi fülnek talán kicsit furcsán hangzik, de a párom unszolására kezdtem bele a sörfőzésbe. Tapasztalat hiányában az interneten fellelhető információra próbáltam hagyatkozni, több-kevesebb sikerrel. A rengeteg sokszor teljesen ellentmondásos infók között eltévedve találkoztam a Géniusz hirdetésével, ahol Kézműves sörfőző végzettséget kínáltak.  Mivel korábban már sikeresen elvégeztem ugyan itt egy Gomba-szakellenőri tanfolyamot, pozitív élményekkel csatlakoztam az új kihíváshoz. Nem csalódtam, amit vártam, hogy átfogó, gyakorlatias, célratörő információk birtokába jussak és ne kelljen saját káromon megtapasztalnom a sörfőzés összes buktatóját. Mátyus Tamás vezetésével olyan tudásanyag birtokába jutottam, aminek segítségével immár tényleg kiváló söröket tudok készíteni. a tanfolyamot mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki erre az izgalmas és kreatív tevékenységgel szeretne foglalkozni.” Kovács Norbert
Kovács Norbert

Budapesten online elmélettel és központi gyakorlattal havi egy -két hétvége, szombat-vasárnap

(Az előadások visszanézhetőek)

A központi gyakorlati időpontok mellett a résztvevők projektfeladatokat is teljesítenek, melyek során a legalapvetőbb sörfajtákat állítják elő önálló tevékenységgel nagy tapasztalattal rendelkező sörfőző oktatóink mentorálásával.
A gyakorlat része a kötelezően teljesítendő üzemi gyakorlat is (40 óra).

Kezdés: 2024.05.25.
Időtartam: 6 hónap
Oktatási díj: 325.000,-AKCIÓS ÁR !!! 298.000,-Ft, 2024.05.20.-áig történő jelentkezés esetén.

Amennyiben a hallgató mind két képzésből szeretne levizsgázni, úgy csak 30,.000,- Ft szervezési díjat kell pluszban befizetnie

Budapesten online elmélettel és egyéni gyakorlattal havi egy hétvége, szombat-vasárnap

(Az előadások visszanézhetőek)

A résztvevők a képzés gyakorlati óraszámát egyéni gyakorlóhelyen teljesítik.

A hallgatóknak csak az online elméleti oktatáson kell részt venniük.

Kezdés: 2024.05.25.
Időtartam: 6 hónap
Oktatási díj: 200.000,-

Amennyiben a hallgató mind két képzésből szeretne levizsgázni, úgy csak 30,.000,- Ft szervezési díjat kell pluszban befizetnie

Budapesten előzetes tudásméréssel online elmélettel havi egy hétvége, szombat-vasárnap

(Az előadások visszanézhetőek)

A képzést azoknak ajánljuk, akik már nagy gyakorlattal rendelkeznek a kézműves sörkészítés területén.

A hallgatóknak az online elméleti oktatáson kell részt venniük.

Kezdés:2024.05.25.
Időtartam: 6 hónap
Oktatási díj: 200.000,-
Tudásmérés díja: 15.000,-

Amennyiben a hallgató mind két képzésből szeretne levizsgázni, úgy csak 30,.000,- Ft szervezési díjat kell pluszban befizetnie

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Képzési forma:*
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.