CNC programozás

Amire felkészítünk

Ajánljuk mindenkinek, akiknek feladata NC, CNC szerszámgépek, gyártócellák üzemeltetése, számítógépes tervezés, gyártástervezés (CAD-CAM), a megmunkáló programok elkészítése.
A CNC programozók önállóan tudják elvégezni a számítógépes gyártástervezést, és kezelni az ehhez szükséges számítástechnikai eszközöket (számítógépek és perifériák), valamint az NC- és CNC gépeket és a hozzátartozó berendezéseket. A CNC programozók képesek a rendellenességeket felismerni, azok kiváltó okait behatárolni és a programozási hibákat elhárítani.
Képesek a rájuk bízott berendezéseket a legjobb hatásfokkal, a leggazdaságosabban üzemeltetni, az adott műszaki dokumentumok előírásainak megfelelő gyártási program készítésére, a szakmához – tevékenységhez – tartozó precíziós mérőeszközök és készülékek szakszerű alkalmazására. Ismerjék a szakképesítéshez tartozó minőségbiztosítási rendszer elemeit, a vonatkozó minőségtechnikkat.

Amire felkészítünk

Amennyiben nem rendelkezik CNC forgácsolói illetve alpvető CNC programozási ismeretekkel, akkor ajánljuk

CNC megmunkáló képzésünket ahol elsajátíthatja ezen ismereteket és ezt követően jelentkezhet CNC programozás képzésünkre.

Bővebb információt CNC megmunkáló képzésünktről ITT talál.
Ha államilag elfogadott szakképesítést szeretne szerezni és rendelkezik 3 év gyakorlattal, akkor ajánljuk.
CNC SZERSZÁMGÉPEK MŰHELYPROGRAMOZÓJA új képzésünket.

A résztvevők képesek lesznek egy tervezőrendszerben kétdimenziós feladatok önálló elvégzésére, alkatrészprogram elkészítésére (számítógépes geometriai számítások végzése, művelettervezés, szerszámozási és készülék-meghatározási feladatok, az NC/CNC programok elkészítése), készségszinten ismernek egy három tengelyes vezérlés paraméteres programozását.
A képzés kiterjed a háromdimenziós szabadfelületek tervezésére, valamint CAM-rendszerrel CNC programok generálására és futtatására. Jártasság szintjén megismerik a CNC gépeket kiszolgáló robotok működését, programozását, a meglévő gyártási programok üzembe állítását.

A távoktatással vegyes képzésről

A képzés személyes megjelenést igénylő része kiegészül az internet adta lehetőségekkel, például online kommunikációs és kapcsolatteremtési csatornákkal. Természetesen a tanfolyam gyakorlati órái nem teljesíthetőek távolléti képzésben, ezért havonta 1-2 hétvégét péntek délutántól vasárnap délutánig személyes konzultációt tartunk.
A konzultációk közötti időszakban egyéni ütem szerint haladhat, de ha problémája, vagy kérdése merül fel a tananyaggal kapcsolatban, ingyenesen segítséget kérhet az, oktatótól. Az oktatott vezérlés : HEIDENHAIN.

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Vélemények
{A három napos hétvége az elvárásokon felül telt, sok tapasztalat szerzéssel, jó hangulattal, finom ételekkel. Az oktatók felkészültsége, tapasztalata kiváló volt, az összes kérdésre választ kaptunk, amely a kemence építéssel kapcsolatos volt. A helyszín tökéletes volt, főleg az általunk elsajátított kemencében sült főtt ételek tették még hangulatosabbá a hétvégét. A vendég előadók által tartott oktatás is az elvártak szerint telt. Sok hasonló, jó hangulatú oktatást kívánok a jövőben!
Rapp Attila
{Kezdő érdeklődőként jöttem el a programra, a hétvégi hobbi tanfolyamra. Azon túl, hogy jelentősen javítottunk a résztvevők nei arányain, rengeteg gyakorlati és elméleti ismerettel lettem gazdagabb az anyaghasználattól az apró téglafaragó fogásokig, Minden előkerülő problémára kaptam megoldást, javaslatot, választ, segítséget. Isteni időnk és jó fej társaságunk volt, az ebéd pedig megkoronázta az egészet. Élmény volt, csak ajánlani tudom!
Domanovszki Anna Zsófia

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

A tanfolyam alapadatai

A program megnevezése: CNC programozás.
A képzés jellege: feladat ellátását megalapozó, távoktatással vegyes képzés.
A jelentkezés feltétele: CNC forgácsolás ismeret.
A képzést az Idill Stúdió Bt(B/2020/008164)-vel közössen szervezzük..

Fontos tudni

Az előzetes tudásmérés: a jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést alacsonyabb ár eléréséhez! A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja: a Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a javasolt gyakorlati képzést nyújtó a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja. Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).

Egyéb Információk

+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664 info@geniuszplusz.hu |
| CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezelő | Követelmény |

Budapest – havi két hétvége központi gyakorlóhelyen

Tanfolyamunkat az igények szerint csak kihelyezett formában szervezzük
Tervezett kezdés: 2024.03.09.
Időtartam: 4 hónap
Oktatási díj: 260.000,- Ft + ÁFA
Vizsgadíj: 40.000,- Ft + ÁFA
Fizetési könnyítés magánszemélyeknek minden tanfolyamunknál
A képzés időtartamára kiszámolt havi részletekben is fizethető az oktatási díj.

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Képzési forma:*
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.