Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető

Amire felkészítünk

 • A mai modern, rohamosan fejlődő világ megköveteli a legnagyobb fokú biztonsági és környezettudatos technológiák, rendszerek telepítését. Ezen rendszerek üzemeltetéséhez elengedhetetlen a megbízható, felelősségtudattal és kellő szakértelemmel rendelkező munkavállaló. Ilyen a hűtéstechnikai berendezés üzemeltető végzettséggel rendelkező szakember is, aki energetikai gépkezelőként helyezkedhet el a munkaerőpiacon. Nekik ajánljuk a képzést.
  A hűtéstechnikai berendezés üzemeltető a mai kornak megfelelő legújabb nagyteljesítményű, ipari hűtőberendezéseket, hűtőrendszereket tudja üzemeltetni, ellenőrizni, karbantartani. Biztosítja a működéshez szükséges feltételeket, technológiai utasításnak megfelelően beállítja a vezérlést. Vészhelyzetben előírásnak megfelelően intézkedik. Vezeti a működtetéshez kapcsolatos dokumentációkat.
 • A program megnevezése (verzió): Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető (HÜBÜ-1)
  A szakképesítés neve, amelyre a képzés irányul: Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető.
  A programkövetelmény azonosítója: 07133004.
  A képzés szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés.
  Megszerezhető dokumentum: tanúsítvány, amellyel a résztvevő képesítő vizsgára jelentkezhet.
  Iskolai végzettség: alapfokú végzettség.
  Egészségügyi alkalmasság: foglalkozás egészségügy szakellátó igazolása szükséges.
  A bizonyítvány megszerzése után a résztvevőknek lehetőségük van a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság jóváhagyásával szervezett klímagáz képesítés megszerzésére , mellyel H2-es lakossági klímaberendezés szerelésére-beüzemelésére is jogosultá válnak.
A KÉPZÉS MEGKEZDÉSÉNEK FELTÉTELEI
R

Iskolai végzettség: alapfokú végzettség.

R

Egészségügyi alkalmasság: szükséges.

R

Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges.

R

Szakmai előképzettség: nem szükséges.

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Vélemények
{ Régen kezdtem sört főzni, de be kell látnom a tanfolyam előtt minden csak vakrepülés volt. Nagyot mentünk!” Puskás Szabolcs „ Összességében teljesen elégedett vagyok az oktatással. Kiváló oktatás, rugalmasság, naprakészség jellemzi ezt a tanfolyamot. Felkészülést segítő visszanézhető órák nagyban segítettek a vizsgára való felkészülésben. Tanárainknak köszönhetően igen nagy tudásra tettünk szert, büszke vagyok hogy megtanulhattam eme szakmát és tágabb szakszerűbb lett a szaktudásom.” Köszönettel: Papp Tibor Kézműves sörfőző „ Az oktatás minősége szenzációs. Az előadók szakami tudása felkészültsége, hozzáállása hibátlan. Vidékik ként az online órák nagy segítséget jelentettek. Jó hangulatú képzés, mindenre kiterjedő tudást ad. A főzdelátogatások is jók voltak.” Pécs László  
{Kovács Norbert 2023-ban végezte el a kézműves sörgyártó képzésünket, a 2024-ben a XII.  MAGYARORSZÁGI HÁZISÖRFŐZŐK NEMZETKÖZI VERSENYÉN két aranyérmet nyert valamint a Best of Show díj mellet az év házi sörfőzője vándorkupát is Ö vitte el. „ Férfi fülnek talán kicsit furcsán hangzik, de a párom unszolására kezdtem bele a sörfőzésbe. Tapasztalat hiányában az interneten fellelhető információra próbáltam hagyatkozni, több-kevesebb sikerrel. A rengeteg sokszor teljesen ellentmondásos infók között eltévedve találkoztam a Géniusz hirdetésével, ahol Kézműves sörfőző végzettséget kínáltak.  Mivel korábban már sikeresen elvégeztem ugyan itt egy Gomba-szakellenőri tanfolyamot, pozitív élményekkel csatlakoztam az új kihíváshoz. Nem csalódtam, amit vártam, hogy átfogó, gyakorlatias, célratörő információk birtokába jussak és ne kelljen saját káromon megtapasztalnom a sörfőzés összes buktatóját. Mátyus Tamás vezetésével olyan tudásanyag birtokába jutottam, aminek segítségével immár tényleg kiváló söröket tudok készíteni. a tanfolyamot mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki erre az izgalmas és kreatív tevékenységgel szeretne foglalkozni.” Kovács Norbert
Kovács Norbert

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

További információk
A képzés tartalma

Ágazati alapok
Nyílászáró- és árnyékolástechnikai szerelés és beépítés elmélete és gyakorlata
Homlokzatépítés és -szerelés elmélete és gyakorlata

Fontos tudni
Az előzetes tudásmérés: a jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést alacsonyabb ár eléréséhez! A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja: a Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a javasolt gyakorlati képzést nyújtó a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja. Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).

Egyéb Információk

+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664/info@geniuszplusz.hu

| Hűtéstechnikai berendezés üzemeltető | Követelmény |  Összesen: 150 óra |

Ajánlatunk jelenléti képzésre

A jelenléti képzést azoknak ajánljuk, akik az új ismeretek megszerzésénél maradnának a hagyományos képzési formánál.

Jelentkezési határidő: 2024.09.14.

Időtartam: 3 hónap
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Verzió Tudásmérés
Oktatási díj:340.000,- helyett 200.000,-

Jelentkezési határidő: 2024.09.14.

Időtartam: 3 hónap
Ütemezés: 1 hétvége/hó
VerzióEgyéni gyakorlat
Oktatási díj:340.000,- helyett 200.000,-

Jelentkezési határidő: 2024.09.14.

Időtartam: 3 hónap
Ütemezés: 2 hétvége/hó
Verzió Képzői gyakorlat
Oktatási díj:340.000,- helyett 260.000,-

Ajánlatunk online képzésre

Az online képzést azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék kiegészíteni, és fogékonyak az új tanulási módszerekre. Induló ONLINE képzés (23-067)

Jelentkezési határidő:2024.06.22.

Időtartam: 3 hónap

Ütemezés: 1 hétvége/hó

Verzió Tudásmérés

Oktatási díj:260.000,- helyett 200.000,-

Jelentkezési határidő: 2024.06.22.

Időtartam: 3 hónap

Ütemezés: 1 hétvége/hó

VerzióEgyéni gyakorlat

Oktatási díj:260.000,- helyett 200.000,–

Ajánlatunk Online Plusz képzésre

Az online plusz képzést azoknak ajánljuk, akik teljesen új területtel ismerkednek meg, de élni szeretnének az online tanulás szabadságával. A csomag folyamatos gyakorlati mentorálást, gyakorlati vizsgafelkészítést tartalmaz. Induló ONLINE PLUSZ képzés (23-068)

Jelentkezési határidő:2024.06.22.

Időtartam: 3 hónap

Ütemezés:

Hétvégi :1-2 hétvége/hó (szombat vagy vasárnap)

Hétköznap délutáni: Heti két délután 17.00-.20.00 óráig

Verzió Megosztott gyakorlat vagy tudásszint felmérés

Oktatási díj:280.000,- helyett 220.000,-

+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664/ info@geniuszplusz.hu

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Képzési forma:*
  Megjegyzés
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.