Falazó kőműves

Amire felkészítünk

Ajánljuk mindazoknak, akik munkájuk során ismerniük kell a a kőműves szakma különböző tevékenységeit, alapvető technológiáit.
A falazó kőműves építészeti és tartószerkezeti terveket olvas és értelmez. Ismeri és betartja a kivitelezési munkafolyamatok sorrendiségét, különös tekintettel a falazási munkákra. Eszközöket, kézi szerszámokat, villamos kéziszerszámokat, építőipari kisgépeket biztonsággal kezel.

A falazó kőműves munkák végzéséhez szükséges építő- és segédanyagokat ismeri, azokat szakszerűen használja. Felkészül az önálló, illetve csoportos felelős munkavégzésre. Tervdokumentáció alapján, irányítással részt vesz az egyszerű épületek és a falazott kőműves szerkezetek helyének kitűzésében.
Alépítményi szerkezetek talajpára és talajnedvesség elleni szigetelését végzi bitumenes szigetelőanyagokkal. Tervdokumentáció alapján kő, kerámia, pórusbeton és beton anyagú falszerkezeteket épít. Falazó munkaállványt épít és bont. Ismeri az épületszerkezeteket és azok csomópontjainak kialakítási szabályait, betartja a vonatkozó tartószerkezeti és hőtechnikai szabványok előírásait

Látszó téglaburkolatú réteges falszerkezetet épít. Bontási terv alapján falszerkezeteket bont, falszerkezetekben utólagos nyílásáttöréseket, nyílásáthidalásokat alakít ki. Helyszíni felmérés és/vagy tervdokumentáció alapján meghatározza a falszerkezetek megépítéséhez szükséges anyagok mennyiségét. Egyéni védőeszközöket használ. A falazó kőműves munkák munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi szabályait ismeri, és azokat tudatosan betartja.

A KÉPZÉS MEGKEZDÉSÉNEK FELTÉTELEI
R

Iskolai végzettség: alapfokú végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése

R

Szakmai előképzettség: nem szükséges.

R

Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges.

R

Egészségügyi alkalmasság: szükséges.

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

Képzési adatok

A program megnevezése (verzió): Falazó kőműves 1v.
A részszakma neve, amelyre a képzés irányul: Falazó kőműves
A képzés az állam által elismert részszakmára irányuló szakmai oktatás.
A szakma neve és azonosítója: Kőműves ( 4 0732 06 08)
FEOR 7511 (Épületfalazó kőműves, falazó kőműves, gázkémény készítő, gyárkéményépítő kőműves, karbantartó kőműves, kéményépítő kőműves, tűzállófalazat-készítő kőműves).

További információk
A képzés tartalma
| Építőipari közös ismeretek | Alapozás | Falszerkezetek és falazóhabarcsok anyagai | Teherhordó falszerkezetek | Nem teherhordó falszerkezetek | Kémények, szellőzők | Boltívek | Nyílásáthidalók |
Fontos tudni
Az előzetes tudásmérés: a jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést alacsonyabb ár eléréséhez! A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja: a Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a javasolt gyakorlati képzést nyújtó a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja. Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).
A központi gyakorlaton és az Online plusz képzéseinken hallgatóink ajándékba kapnak egy hidegburkolási ismereteket és gyakorlatokat tartalmazó modult is!!!

Egyéb Információk

| Fa- és bútoripari alapozás | Asztalosipari termékek gyártása | Gépismeret |
| Elmélet: 112 óra | Gyakorlat: 288 óra | Összesen: 400 óra |

Ajánlatunk jelenléti képzésre

A jelenléti képzést azoknak ajánljuk, akik az új ismeretek megszerzésénél maradnának a hagyományos képzési formánál.

Tervezett kezdés: 2024.04.20.
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 5
Verzió: Tudásmérés
Képzési díj: 230.000,-

Tervezett kezdés: 2024.04.20.
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 5
Verzió: Egyéni gyakorlat
Képzési díj: 300.000,- helyett 230.000,-

Tervezett kezdés: 2024.04.20.
Ütemezés: 2 hétvége/hó
Hónap: 5
Verzió: Képzői gyakorlat+ hidegburkolás modul
Képzési díj: 540.000,- helyett 350.000,-

Ajánlatunk online képzésre

Az online képzést azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék kiegészíteni, és fogékonyak az új tanulási módszerekre. Az előadásokról visszanézhető felvételek készülnek, amelyeket a csoport „Google Tantermében” bármikor visszanézhet.

Jelentkezési határidő: 2024.03.09.

Ütemezés5 hónap

Verzió:Tudásméréssel

Időtartam: 1 hétvége/hó

Képzési díj: 230.000,–

Új képzés: 2024.02.10.

Jelentkezési határidő: 2024.03.09.

Ütemezés 5 hónap

Verzió:Egyéni gyakorlat

Időtartam: 1 hétvége/hó

Képzési díj: 230.000,–

Ajánlatunk online plusz képzésre

Az online plusz képzést azoknak ajánljuk, akik teljesen új területtel ismerkednek meg, de élni szeretnének az online tanulás szabadságával. A visszanézhető felvételeken kívül az csomag folyamatos gyakorlati mentorálást, gyakorlati vizsgafelkészítést tartalmaz.

Tervezett kezdés:2024.03.09.

Ütemezés 5

Verzió:Megosztott gyakorlat

+ hidegburkolás modul

Időtartam: 1 hétvége/hó

Képzési díj: 540.000,- helyett 320.000,-

Új képzés: 2024.02.10.

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsga garancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónusz kártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Üzenet (nem kötelező)
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT - Ahol a tudás találkozik a sikerrel.