Zsaluzó, állványozó

Amire felkészítünk

A zsaluzó, állványozó szakemberek munkájuk során elkészítik az építkezések során szükséges zsaluzatokat és állványzatokat,valamint karbantartják és elbontják azokat.

Építészeti terveket olvasnak, ismereik a munkájukhoz szükséges anyagokat, eszközöket és azok építéséhez szükséges technológiai folyamatokat

Csapatban dolgozva nagy és látványos szerkezeteket építenek, melyek megalkotásához időnként magasban és a szabadlevegőn kell dolgozniuk.

Képzésünket ajánljuk mindazoknak , akik nem ilyednek meg a kíhívásoktól és szeretnének nagy dolgokat alkotni az építőiparban.

A képzés adatai:

A program megnevezése (verzió): Zsaluzó, állványozó (ZSLZ-1v.).
A részszakma neve, amelyre a képzés irányul: Zsaluzó, állványozó.A képzés az állam által elismert részszakmára irányuló szakmai oktatás.
A szakma neve és azonosítója: Ács (4 0732 08 01)
FEOR 7513 (Állványozó; Állványszerelő; Csőállványozó; Dúcolatkészítő; Építményzsaluzat-szerelő; Építőipari famunkás; Faállványozó; Fatetőszerkezet-gyártó; Fedélszerkezet-készítő; Födémzsaluzó; Magasépítési ács-állványozó; Pallér, főpallér; Zsaluzó; Zsaluzóács).
Megszerezhető dokumentum: tanúsítvány, amellyel a résztvevő szakmai vizsgára jelentkezhet.

A KÉPZÉS MEGKEZDÉSÉNEK FELTÉTELEI
R

Iskolai végzettség: alapfokú végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése

R

Szakmai előképzettség: nem szükséges.

R

Egészségügyi alkalmasság: szükséges.

R

Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges.

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetési lehetőséggel, elfoglalt embereknek

Vélemények
{ Régen kezdtem sört főzni, de be kell látnom a tanfolyam előtt minden csak vakrepülés volt. Nagyot mentünk!” Puskás Szabolcs „ Összességében teljesen elégedett vagyok az oktatással. Kiváló oktatás, rugalmasság, naprakészség jellemzi ezt a tanfolyamot. Felkészülést segítő visszanézhető órák nagyban segítettek a vizsgára való felkészülésben. Tanárainknak köszönhetően igen nagy tudásra tettünk szert, büszke vagyok hogy megtanulhattam eme szakmát és tágabb szakszerűbb lett a szaktudásom.” Köszönettel: Papp Tibor Kézműves sörfőző „ Az oktatás minősége szenzációs. Az előadók szakami tudása felkészültsége, hozzáállása hibátlan. Vidékik ként az online órák nagy segítséget jelentettek. Jó hangulatú képzés, mindenre kiterjedő tudást ad. A főzdelátogatások is jók voltak.” Pécs László  
{Kovács Norbert 2023-ban végezte el a kézműves sörgyártó képzésünket, a 2024-ben a XII.  MAGYARORSZÁGI HÁZISÖRFŐZŐK NEMZETKÖZI VERSENYÉN két aranyérmet nyert valamint a Best of Show díj mellet az év házi sörfőzője vándorkupát is Ö vitte el. „ Férfi fülnek talán kicsit furcsán hangzik, de a párom unszolására kezdtem bele a sörfőzésbe. Tapasztalat hiányában az interneten fellelhető információra próbáltam hagyatkozni, több-kevesebb sikerrel. A rengeteg sokszor teljesen ellentmondásos infók között eltévedve találkoztam a Géniusz hirdetésével, ahol Kézműves sörfőző végzettséget kínáltak.  Mivel korábban már sikeresen elvégeztem ugyan itt egy Gomba-szakellenőri tanfolyamot, pozitív élményekkel csatlakoztam az új kihíváshoz. Nem csalódtam, amit vártam, hogy átfogó, gyakorlatias, célratörő információk birtokába jussak és ne kelljen saját káromon megtapasztalnom a sörfőzés összes buktatóját. Mátyus Tamás vezetésével olyan tudásanyag birtokába jutottam, aminek segítségével immár tényleg kiváló söröket tudok készíteni. a tanfolyamot mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki erre az izgalmas és kreatív tevékenységgel szeretne foglalkozni.” Kovács Norbert
Kovács Norbert

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

További információk
A képzés tartalma

| Állványok | Állványok készítése | Zsaluzatok, dúcolások | Zsaluzatok, dúcolások készítése |

Fontos tudni

Az előzetes tudásmérés: a jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést alacsonyabb ár eléréséhez! A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja: a Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a javasolt gyakorlati képzést nyújtó a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja. Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).

Egyéb Információk

|+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664/info@geniuszplusz.hu

| Zsaluzó, állványozó | A követelmény |

 

|+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664/info@geniuszplusz.hu

Ajánlatunk jelenléti képzésre

A jelenléti képzést azoknak ajánljuk, akik az új ismeretek megszerzésénél maradnának a hagyományos képzési formánál.

Tervezett kezdés: 2024.06.15.Első oktatási nap
Ütemezés: 2 hétvége/hó
Hónap: 6
Verzió: Képzői gyakorlat
Képzés díja: 340.000,-

Ajánlatunk Online Plusz képzésre

Az online plusz képzést azoknak ajánljuk, akik egy új területtel ismerkednek meg és a gyakorlat központi részét ki tudják egészíteni egyéni szervezésű tapasztalat szerzéssel, vagy rendelkeznek gyakorlati tapasztalattal de élni szeretnének az online tanulás szabadságával. A visszanézhető felvételeken kívül az csomag folyamatos gyakorlati mentorálást, gyakorlati vizsgafelkészítést tartalmaz.

Tervezett kezdés: 2024.06.15.Első oktatási nap
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 5
Verzió: Megosztott gyakorlat
Képzés díja: 229.00,-

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Képzési forma:*
  Megjegyzés
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.