Kályhás +égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó

Államilag elfogadott szakmai képzés elfoglalt embereknek

Napjainkban a cserépkályhák, kandallók, kültéri kemencék, tömegkályhák újra reneszánszukat élik. Az igények megnőtek, de a kivitelezésben jártas szakembert nem könnyű találni.

Képzésünkkel célunk, hogy a szabadidőd és elfoglaltságod figyelembevételével egy olyan rugalmas szervezésű programot nyújtsunk, ahol megtalálod a Neked leg megfelelőbb tanulási folyamatot.

Célunk olyan kályhás szakember képzése, aki munkája során a tüzelőberendezés helyszínét felméri, tüzelőberendezést tervez, kályhát, kandallót, kemencét, tűzhelyet épít, átépít, tisztít vagy javít és átad.

Munkáját a szakmai-, munkavédelmi előírások és követelmények szerint végzi, munkájáról dokumentációt készít.

R

Már régóta szerettél volna egy újabb szakképesítést szerezni, de az elfoglaltságaid miatt úgy érezted le kell mondanod erről a lehetőségről

R

Látva a magas tanfolyami díjakat nem merted bevállalni a képzést

Cserépkályha, kemence, tömegkályha, kandalló, takaréktűzhely, kertikonyha…..

Ha meg akarod tanulni, hogy hogyan kell felépíteni egy cserépkályhát vagy kandallót esetleg egy kertikonyhát búbos kemencével vagy grillezővel, akkor ezt a képzést Neked találtuk ki.

Az általunk szervezett gyakorlati oktatás során találkozhatsz az említett összes berendezés építésével.

Az elméleti és gyakorlati oktatások során a szakma elismert képviselőitől tanulhatod meg a legfontosabb ismereteket, trükköket, amelyek segítségével később hatékonyan művelheted a szakmát.

Mitől jó ez a képzés?

R

Gyakorlatcentrikus oktatás

A tanfolyam során a hallgatók részesei lehetnek a kályhás szakmában alkalmazott berendezések építésének.

R

Rugalmas oktatásszervezés

A három képzési forma közül mindenki megtalálja a leg testreszabottabb módszert, amivel a szükséges ismereteket és szakképesítést is megszerezheti még akkor is ha általában elfoglalt és kevés szabadideje van
R

Részletfizetési lehetőség

A képzési díjat kamatmentes részletben is fizetheti a résztvevő
R

2 az 1-ben képzés

a tanagyag tartalmazza az égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó szakmai képzés tanagyagát is, amelyből a hallgatók a képzést követő 2. év után vizsgát tehetnek vagy ha rendelkeznek ezen a területen gyakorlattal, akkor rögtön a tanagyag végén le is vizsgázhatnak.
R

Rugalmas gyakorlati modul választás

Amennyiben nem akarod a teljes gyakorlatot a központ gyakorló helyenteljesíteni, akkor lehetőséged van a modulok közül kiválasztani azokat, amelyeken részt szeretnél venni és azokat is amelyeket egyéni gyakorlatszervezés keretein belül teljesíthetsz.
R

Vizsgahelyszín a gyakorlat helyszíne

Nálunk a tanfolyam nem ér véget az utolsó tanórával a vizsga szervezésében is részt veszünk és a hallgatók a központi gyakorlat jól ismert helyszínén vizsgázhatnak.

Piacképes szakképesítés rugalmas oktatásszervezéssel, részletfizetésre elfoglalt embereknek

Vélemények
{ Régen kezdtem sört főzni, de be kell látnom a tanfolyam előtt minden csak vakrepülés volt. Nagyot mentünk!” Puskás Szabolcs „ Összességében teljesen elégedett vagyok az oktatással. Kiváló oktatás, rugalmasság, naprakészség jellemzi ezt a tanfolyamot. Felkészülést segítő visszanézhető órák nagyban segítettek a vizsgára való felkészülésben. Tanárainknak köszönhetően igen nagy tudásra tettünk szert, büszke vagyok hogy megtanulhattam eme szakmát és tágabb szakszerűbb lett a szaktudásom.” Köszönettel: Papp Tibor Kézműves sörfőző „ Az oktatás minősége szenzációs. Az előadók szakami tudása felkészültsége, hozzáállása hibátlan. Vidékik ként az online órák nagy segítséget jelentettek. Jó hangulatú képzés, mindenre kiterjedő tudást ad. A főzdelátogatások is jók voltak.” Pécs László  
{Kovács Norbert 2023-ban végezte el a kézműves sörgyártó képzésünket, a 2024-ben a XII.  MAGYARORSZÁGI HÁZISÖRFŐZŐK NEMZETKÖZI VERSENYÉN két aranyérmet nyert valamint a Best of Show díj mellet az év házi sörfőzője vándorkupát is Ö vitte el. „ Férfi fülnek talán kicsit furcsán hangzik, de a párom unszolására kezdtem bele a sörfőzésbe. Tapasztalat hiányában az interneten fellelhető információra próbáltam hagyatkozni, több-kevesebb sikerrel. A rengeteg sokszor teljesen ellentmondásos infók között eltévedve találkoztam a Géniusz hirdetésével, ahol Kézműves sörfőző végzettséget kínáltak.  Mivel korábban már sikeresen elvégeztem ugyan itt egy Gomba-szakellenőri tanfolyamot, pozitív élményekkel csatlakoztam az új kihíváshoz. Nem csalódtam, amit vártam, hogy átfogó, gyakorlatias, célratörő információk birtokába jussak és ne kelljen saját káromon megtapasztalnom a sörfőzés összes buktatóját. Mátyus Tamás vezetésével olyan tudásanyag birtokába jutottam, aminek segítségével immár tényleg kiváló söröket tudok készíteni. a tanfolyamot mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki erre az izgalmas és kreatív tevékenységgel szeretne foglalkozni.” Kovács Norbert
Kovács Norbert

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb képzési formát!

Képzési adatok

A program megnevezése: Kályhás

A szakképesítés neve: Kályhás

A képzés jellege: szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés.

A programkövetelmény azonosítója: 07993005

Megszerezhető dokumentum: tanúsítvány, amellyel a résztvevő vizsgára jelentkezhet

A képzés megkezdésének feltételei:

 • alapfokú végzettség,
 • egészségügyi alkalmasság.
További információk

A képzés tartalma

Építőipari alapismeretek | Építőipar kivitelezési alapismeretek | Építőipari rajzi alapismeretek | Kályha építése | Kandalló építése | Kemence és tűzhely építése | Tüzelőberendezés-kivitelezési projektek |

A képzési forma kiválasztásával befolyásolhatja az ütemezést és az árat.

Fontos tudni!

Az előzetes tudásmérés:

A jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést a már birtokukban lévő tudás felmérésére és a már ismert területek alóli felmentés érdekében.!

A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja:

A Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a gyakorlati képzést máshol végezné.
Erre, akkor van lehetőség ha a gyakorlatot biztosító vállalkozás a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja.
Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).

| Kályhás | A követelmény |

Ajánlatunk jelenléti képzésre

A jelenléti képzést azoknak ajánljuk, akik az új ismeretek megszerzésénél maradnának a hagyományos képzési formánál.

Tervezett kezdés: 2024.09.14.

Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 10 hónap
Verzió: Tudásmérés
Képzési díj: 340.000,-

Tervezett kezdés: 2024.09.14.
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 10 hónap
Verzió: Egyéni gyakorlat
Képzési díj: 340.000 Ft

Tervezett kezdés: 2024.09.14.
Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 10 hónap
Verzió: Képzői gyakrolat
Képzési díj: 600.000 Ft

Ajánlatunk online képzésre

Az online képzést azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék kiegészíteni, és fogékonyak az új tanulási módszerekre. Az előadásokról visszanézhető felvételek készülnek, amelyeket a csoport „Google Tantermében” bármikor visszanézhet.

Tervezett kezdés: 2024.03.09.

Elindult! Becsatlakozási lehetőség van!!!

A már leadott órák  videón visszanézhetőek!

Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 10 hónap
Verzió: Egyéni gyakorlat
Képzési díj: 340.000,-

Ajánlatunk Online Plusz képzésre

Az online plusz képzést azoknak ajánljuk, akik teljesen új területtel ismerkednek meg, de élni szeretnének az online tanulás szabadságával. A visszanézhető felvételeken kívül az csomag folyamatos gyakorlati mentorálást, gyakorlati vizsgafelkészítést tartalmaz.

Tervezett kezdés: 2024.03.09.

Elindult! Becsatlakozási lehetőség van!!!

A már leadott órák  videón visszanézhetőek!

Ütemezés: 1 hétvége/hó
Hónap: 10 hónap
Verzió: Egyéni gyakorlat
Képzési díj: 390.000,-

Ennél a képzési formánál lehetőség van a gyakorlati modul egységeket külön külön is választani a központi gyakorlati tanműhelyünkben.

Az online plusz képzés központi gyakorlati órái feletti gyakorlati órák díjai:

Gyakorlati modul egységek:

Cserépkályha építés(tipus kályhák):72 óra 90.000,- Ft

Búboskemence és kerti konyha.40 óra:50.000,- Ft

Tömegkályha:40 óra 50.000,- Ft

Kandalló,+ panelezési gyakorlat: 16 óra 30.000,- Ft

Kémény építés-szerelés: 26 óra 40.000,- Ft

Több mint 4.000 sikeres vizsgát tett hallgató

Vizsgagarancia:

amennyiben a képzést nálunk sikeresen teljesítetted, és megkaptad a tanúsítványt a képzés elvégzéséről , de az államilag elfogadott szakképesítő vizsgád nem sikerült, úgy a következő képzésünkön segítünk neked, hogy a következő vizsgád sikerüljön.

Hallgatóink elégedettségének átlaga 2023-es évben 4.6

Ha most jelentkezel, akkor még a további szolgáltatásainkban is részed lehet.

Géniusz Plusz bónuszkártya

minden további képzésünk elvégzésénél 5% kedvezmény Neked és Családtagjaidnak

G

Töltsd le ingyen „ Hogy tanuljak hatékonyan felnőttként” online villámkurzusunkat
( csak a beiratkozott tanfolyami résztvevőinknek)

  Név*
  E-mail cím*
  Telefonszám*
  Képzési forma:*
  Megjegyzés
  Fedezze fel a jövőt a Géniusz Plusz Oktatási KFT-vel!
  A Géniusz Plusz Oktatási KFT a felnőttképzés új dimenzióját kínálja. A Szakképzés 4.0 stratégia alapján kialakított programjaink a legújabb elméletek és gyakorlati technikák segítségével azonnal alkalmazható tudást nyújtanak, amelyek segítenek bővíteni karrierlehetőségeit és növelni piaci versenyképességét.

  A Géniusz Plusz Oktatási KFT-nél hiszünk a folyamatos fejlődésben és a körültekintő fejlesztésben. A részszakmák oktatását célzó projektjeink és szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseink a legmagasabb szabványok szerint kerülnek kialakításra.

  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbaktól tanuljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek elérni céljait. Várjuk jelentkezését, hogy együtt építhessük a jövőt!

  Géniusz Plusz Oktatási KFT – Ahol a tudás találkozik a sikerrel.