Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő (07323008 )

A KÉPZÉS CÉLJA, A MUNKATERÜLET ÉS A KÉPZÉS JELLEMZŐI


Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk mindazoknak, akik elkötelezettek olyan rendszerek ajánlására és beépítésére, amely az igényekhez legjobban alkalmazkodik, különös tekintettel az energiatakarékosság, a fényvédelem és a zajvédelem szempontjaira. A szakma szerves része a munkaerőpiacnak az építőipar területén.
A képzett nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő szakember meglévő és új építésű családi házakon, lakóparkok épületein, ipari- és egyéb épületeken végzi nyílászárók és a hozzá tartozó kiegészítő elemek, redőnyök beépítését, cseréjét a meglévő ilyen szerkezetek bontásával együtt.
A megrendelő igényeinek megfelelően külső és belső árnyékoló, napellenző rendszereket, szerkezeteket telepít, javít, szerel és tart karban. Motorizált működtetésű rendszerek alkalmazása esetén feladatkörébe tartozik a vezérléstechnikai és a programozási műveletek elvégzése is.


A tanfolyam alapadatai

A program megnevezése (verzió): Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő.
A szakképesítés neve: Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő.
A képzés szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés.
A programkövetelmény azonosítója: 0732008.
A képzés tartalma: | Építőipari alapismeretek | Építőipar kivitelezési alapismeretek, munka- és környezetvédelem | Építőipari rajzi alapismeretek | Nyílászáró- és árnyékolástechnikai szerelés elmélete és gyakorlata |


A KÉPZÉS MEGKEZDÉSÉNEK FELTÉTELEI

  • Iskolai végzettség: alapfokú végzettség.
  • Egészségügyi alkalmasság: foglalkozás-egészségügyi szakellátó igazolása szükséges..

Képzésünket a Hevestherm kft-vel közössen szervezzük.


A képzési forma kiválasztásával befolyásolhatja az ütemezést és az árat.

Fontos tudni!

Az előzetes tudásmérés: a jelentkezők kérhetnek előzetes tudásmérést alacsonyabb ár eléréséhez! A tudásmérés díja 15.000,- Ft.

A gyakorlatszervezés módja: a Képző a kontaktgyakorlatot biztosítja, de a jelentkezőnek lehetősége van ettől eltérni, amennyiben a javasolt gyakorlati képzést nyújtó a feladatra alkalmas, és az együttműködését a Képzővel befogadó dokumentummal is alátámasztja. Az online plusz csomagnál a gyakorlat teljesíthető a Résztvevő és a Képző gyakorlóhelyén megosztva is (megosztott gyakorlat).


Ajánlatunk online képzésre (biztosan indul)

Az online képzést azoknak ajánljuk, akik meglévő tudásukat szeretnék kiegészíteni, és fogékonyak az új tanulási módszerekre. Az előadásokról visszanézhető felvételek készülnek, amelyeket a csoport "Google Tantermében" bármikor visszanézhet.

2023 februárjában indult képzésünkre még van becsatlakozási lehetőség !!!

ONLINE

Tervezett kezdés Ütemezés Hónap Szervezési mód
Képzési díj
 

2024.02.10.

1 hétvége/hó  3
Tudásméréssel
175.000,-

2024.02.10.

1 hétvége/hó  3 Egyéni gyakorlat

190.000,-

Ajánlatunk online plusz képzésre

Az online plusz képzést azoknak ajánljuk, akik teljesen új területtel ismerkednek meg, de élni szeretnének az online tanulás szabadságával. A visszanézhető felvételeken kívül az csomag folyamatos gyakorlati mentorálást, gyakorlati vizsgafelkészítést tartalmaz.

ONLINE PLUSZ

Tervezett kezdés Ütemezés Hónap Szervezési mód
Képzési díj
 

2024.02.10.

.
1 hétvége/hó  5 Megosztott gyakorlat

270.000,-

 


+36 1 770 7835/+36 20 255 5339/+36 20 255 0664/info@geniuszplusz.hu

| Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő, beépítő | Követelmény | Elmélet: 120 óra | Gyakorlat: 120 óra | Összesen: 240 óra |


Fontos tudni! A felnőttképző nem lehet vizsgaszervező. A vizsgadíj meghatározásánál vizsgaszervezőnek figyelembe kell vennie a vizsga időpontjában érvényes minimálbér összegét, a vizsgatevékenységek számát, azok dolgi költségeit, továbbá a vizsgára jelentkezők létszámát is. A vizsgadíjat a vizsgaszervező számlázza a vizsgázónak.


Géniusz Plusz Oktatási KFT. (ny.t.sz.: B/2020/000867; engedélyszám: E/2020/000015)