Orvosírnokok munkaköri kompetenciafejlesztő képzése

Amire felkészítjük

Partnerünk, az EDUKON 2000 (B/2024/000197) által szervezett képzés az orvosírnok munkaköri feladataihoz kapcsolódó kompetenciafejlsztés. A képzést követően – a teljesség igénye nélkül – az alábbi feladatok ellátására lesz képes:

R

Betegfelvételi és elbocsátási dokumentumok kezelésére. Betegutak szervezésére.

R

A nyilvántartások teljességének, pontosságának és szabályszerűségének ellenőrzésére.

R

A páciensek egészségügyi dokumentációjának összeállítására és karbantartására, állapotuk és kezelésük dokumentálására, valamint a kutatás, számlázás, költségellenőrzés és az ápolás javítása céljából történő adatszolgáltatásra.

R

Az egészségügyi dokumentáció, valamint a demográfiai jellemzőkre, a betegség előzményeire és mértékére, a diagnosztikai eljárásokra és a kezelésre vonatkozó adatok számítógépre vitelére.

R

A betegek jellemzőiről, állapotáról és az alkalmazott eljárásokról szóló szöveges leírások és számadatok szabványos osztályozási rendszerben alkalmazott kódokká történő átalakítására (BNO, FNO).

R

Az egészségügyi dokumentáció biztonságának védelmére, a titoktartás biztosítására annak érdekében, hogy az információ csak a jogosult személyek és szervek tudomására jusson.

R

További információk, a program az EDUKON honlapján!