CNC megmunkáló tanfolyam

cnc tanfolyam

A CNC forgácsoló-megmunkáló a legkeresettebb szakmák között szerepel az elhelyezkedési sorrendben. A CNC tanfolyam elvégzése külföldi és belföldi munkavállalási lehetőséggel is kecsegtet.

 

 Ha OKJ-s végzettséget szeretne megszerezni, akkor tekintse meg a CNC gépkezelő (OKJ 35 521 01) illetve Gépi forgácsoló (OKJ 34 51 03) tanfolymaink tájékoztatóját.

Ha már rendelkezik CNC megmunkálói/ gépkezelői/forgácsolói végzettséggel,vagy ismeretekkel, akkor

CNC programozó képzésünket javasoljuk.


Pályatükör:

A CNC megmunkáló önállóan kezeli adott technológiai ágazat szerinti szerszámgépeket, és szükség estén beavatkozik az adott technológiába a gépkezelés szintjén (programozás, technológiai paraméterek módosítása). Egyszerű megmunkáló programot készít. Alkalmazza a szakmához, tevékenységhez tartozó precíziós mérőeszközöket és készülékeket, beállítja a szerszámokat, majd a munkadarab felfogása és beállítása után legyártja azt. Munkáját úgy végzi, hogy sem saját, sem munkatársai testi épségét ne veszélyeztesse és a környezet károsodását elkerülje.

A CNC tanfolyam OKJ-s módosításáról:

A régi OKJ-t 2013 szeptember 01.-től módosították. CNC megmunkáló tanfolyamunkat a régi tematika alapján hirdetjük, mivel a régi CNC forgácsoló tanfolyam kikerült a jegyzékből, és a helyébe kerülő CNC gépkezelő (490 óra) képzés csak gépi forgácsoló (960 óra) végzettséggel kezdhető el. Így ezt a CNC tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik idő és anyagi lehetőségek hiányában nem tudják elvégezni az új OKJ szerinti CNC gépkezelő tanfolyamot, de a régi OKJ-ban szereplő ismereteket szeretnék megszerezni. CNC tanfolyamunkat a régi képzés alapján állítottuk össze, és alakítottuk át kicsit a napjaink forgácsolástechnikája által diktált igények figyelembe vételével.

végzett hallgatók számára. Kiterjedt munkaközvetítői és kölcsönzői tapasztalataink szerint a munkáltatóknál a jelölt ismeretei fontosabbak a bizonyítvány milyenségénél. A munkára jelentkezőknek valamilyen tanúsítvánnyal rendelkezniük kell, de az ismeretek és készségek a döntőek a felvétel szempontjából. Aki tovább szeretné bővíteni a CNC megmunkáló tanfolyamon elsajátított alapszintű ismereteit a programozás területén, annak ajánljuk CNC programozó tanfolyamunkat

Tanult vezérlések: Heidenhain, Fanuc, Siemens, NCT 90 (képzési helyszínenként változik) A CNC megmunkáló tanfolyam 320 órás (30% elmélet, 70% gyakorlat). A képzés gyakorlati részében az oktatás 14-16 fős kiscsoportokban zajlik, amely lehetővé teszi minden hallgató önálló gyakorlati tevékenységét. A CNC megmunkáló tanfolyam során a tanműhelyben töltött gyakorlati órák felett igények szerint üzemi gyakorlatra is van lehetőség.

A képzést sikeresen elvégzőknek német, holland vagy belföldi munkalehetőséget tudunk kínálni. A fizetés

Németországban 1.800,- Euro-tól,
Hollandiában  9-11 Euro/óra (kb. nettó 430-530 eFt).
A szállást a cég állja, a megélhetés Hollandiában a magyarországihoz hasonló.


A CNC tanfolyam teljesítendő moduljai:

  • 0110-06 Általános gépészeti munka tűz és környezetvédelmi feladatok
  • 0227-06 Általános anyagvizsgálatok és geometriai mérések
  • 0281-06 CNC-forgácsolási feladatok
  • 0227-06 CNC gépkezelés

Jelentkezési feltételek:

  • Szükséges iskolai végzettség: érettségi, vagy szakmunkás végzettség
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges
  • Előírt előgyakorlat: nem szükséges
  • Egyéb: nem szükséges
  • Egészségügyi alkalmasság: nem szükséges..

Tanfolyami adatok:

 

Helyszín

Tervezett kezdés

Időtartam, ütemezés

Vezérlés/
Technológia

Részvételi díj

Budapest


.

 

2020.február

 

 

11 hónap, havonta 1-2 hétvége ( szombat, vasárnap )

Siemens, NCT,FANUC
Eszterga,
Maró-megmunkáló központ

.

290.000,- Ft+ÁFA

40.000,- Ft+ÁFA vizsgadíj

 

 

Esztergom

 

 

2020.február

 


 

11 hónap konzultáció: havonta 1 hétvége (péntek d.u. szombat, vasárnap)

SIEMENS/
Eszterga-Maró

300.000,- Ft+ÁFA

40.000,- Ft+ÁFA vizsgadíj

 

 

 

Részletfizetés:

  • Havi kamatmentes részlet (40.000 Ft kezdő befizetéssel) + 20eFt vizsgadíj+5.000,- Ft reg.díj.


A CNC tanfolyamra való jelentkezés 3 lépése:

 

I.  Jelentkezés ONLINE

A leggyorsabb megoldás. Fizetési kötelezettsége nem lesz, az csak a szerződéssel keletkezik.

II. Dokumentumok bekérése, előzetes tudásszint felmérés, kompetenciamérés

Bekérjük a képzésre való jelentkezéshez szükséges dokumentumokat, azonban ezek elemzésén túl teszt megírását is kérhetjük a CNC tanfolyam képzési anyagából, amelynek segítségével szakmai készségeit és személyes kompetenciáit vizsgáljuk. Az összesített eredmény a személyre szóló óraszámok meghatározását eredményezi. Kialakítjuk az Ön személyes haladási ütemtervét óraszámokkal, képzési helyszínekkel. Szükséges dokumentumok: bizonyítványok és részletes szakmai önéletrajz.
Használja ki a lehetőséget, spóroljon képzési napjain, ezzel utazási költségein!

III. A felnőttképzési szerződés megkötése

A személyes képzési program ismeretében, egyeztetett időpontban kerül sor a felnőttképzési szerződés megkötésére. A szerződés teljesítése ezt követően, a megállapodás szerinti részletes szabályozás alapján történik.

CNC tanfolyam - jelentkezés

 


CNC tanfolyam