Képzés és külföldi munka közvetítése

A piacképes tudás megszerzését célzó képzéseink mellett közvetítéssel is szeretnénk segíteni azokon, akik még nem találták meg helyüket a munkaerőpiacon. Főként külföldi munka megszerzésében lehetünk segítségére a minket felkeresőknek. Magyar állampolgárként az Európai Unió összes országában lehetősége van állást vállalni, ráadásul ehhez munkavállalási engedélyre sincs szükség. Egy idegen országban segítség nélkül munkát találni azonban korántsem egyszerű feladat, ám mi ebben is segítséget nyújthatunk. Az általunk kínált álláslehetőségek leginkább Nyugat-Európába szólnak. Komoly partnerhálózatot alakítottunk ki a kontinens ezen részén, több ország cégeivel is kapcsolatban állunk.

munka az EU-ban, külföldön

A külföldi munka előnyei

Sajnos Magyarországon az utóbbi években kifejezetten nehézkessé vált elhelyezkedni. Emiatt egyre többen tekintgetnek az ország határain túlra, és külföldi munka vállalásán gondolkodnak. Ennek számos előnye és néhány buktatója is lehet.

A külföldi munka talán legnagyobb hasznát a magasabb munkabérekben látják a legtöbben. Tény, hogy a magyar fizetések többszörösét is meg lehet keresni. Azonban, ha az a fő célja, hogy pénzt tegyen félre, semmiképpen sem érdemes önállóan nekivágnia a munkakeresésnek. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy biztos állás hiányában költöznek külföldre, hogy ott aztán majd munkát találjanak. Megeshet azonban, hogy akár hónapokig nem botlanak számukra megfelelő munkalehetőségbe, és már meglévő megtakarításaikat is felélik. Ez kiküszöbölhető, ha segítségünket kéri a keresésben, számos állásajánlat várja nálunk. 

külföldi munka - magas bérek

Szintén nagy előnye a külföldön töltött időnek a nyelvtudás megszerzése. Vannak ugyanis olyan pozíciók, amelyek csak minimális nyelvtudást igényelnek, így akár egy rövid nyelvtanfolyam után is vállalható a munka. Természetesen csak akkor, ha rendelkezik a megfelelő szaktudással. A harmadik legnagyobb előny, hogy világot láthat. A munka mellett maradó szabadidőben felfedezhet egy új országot, új emberekkel és kultúrákkal ismerkedhet meg. A külföldön szerzett munkatapasztalat ráadásul a hazai piacon is kelendő, így ha a visszatérés mellett dönt, sokkal könnyebben elhelyezkedhet.
 

Mit kell tennie a külföldi munka megszerzéséhez?

Abban az esetben ha rendelkezik forgácsoló vagy hegesztő végzettséggel, juttassa el hozzánk részletes szakmai önéletrajzát, bizonyítványait elektronikusan. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben nincs ilyen végzettsége, célszerű képzéseinken megszereznie. Tekintse meg munkavállalási lehetőséggel szervezett képzéseinket!

Pál Zoltán ügyvezető igazgató

E-mail:palz@geniuszplusz.hu


Képzéseink külföldi munkavállalással:

Ápoló


CNC-Forgácsoló


CNC-Programozó technológus


Hegesztő (minősített hegesztő)

 

Külföldi munka, munkaerőközvetítés

Sokan tervezgetik a külföldi munkavállalást és böngészik éjjel-nappal a külföldi álláshirdetéseket jó állásajánlatra várva. De mi lenne, ha olyan szakmát tanulna, amellyel már az iskolapadból meglenne a biztos külföldi állása? Ugye jól hangzik? Akkor felejtse el az időrabló és bosszantó álláskeresést, jöjjön hozzánk, és tanuljon olyan szakmát, amellyel biztosan célba ér külföldön is!

Az évek során jelentős partnerhálózatot építettünk ki, így - a hagyományos állásközvetítő oldalakkal ellentétben - biztos, hogy nálunk olyan szakmát fog tanulni, amellyel összejöhet a külföldi munka. Fiúknak és lányoknak is kínálunk olyan képzéseket, amelyekkel hosszabb távra tervezhetnek itthon és külföldön is. Ha érdekli a külföldi munka és tanulna is azért, hogy megkapjon egy jó állásajánlatot, akkor nálunk a helye!