Tapétát, de milyet?A tapétázást sokan macerásnak tartják, félnek a művelettől, hiszen helytelen felhelyezésnél felhólyagosodhat, kárba mehet a drága tapéta. Ezek szerint még Ön sem hallott a vlies tapétáról!? |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Hogyan válasszunk jó kőművest?Egy építkezés hosszú, fáradságos és költséges folyamat. A rossz alapanyag és a hanyag tervező mellett a rendetlen kőműves is nagy gondot okozhat. De milyen is a jó kőműves munka? |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
A pincérek 10 parancsolataA pincér szakma nem is olyan régi. 200 évvel ezelőtt még a fogadós vagy valamelyik családtagja szolgálta fel az ételt. Azóta sok minden változott, de a 10 parancsolat máig érvényes. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Szakácsból sztárséf
|
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Kugler, minyon, zserbó: mi a titkuk?
|
|
Kapcsolódó képzéseink: |
A tömegkályha térhódításaMagyarországon még új, de már rengetegen kedvelik. Ez teljesen érthető, hiszen ezek az akár háromtonnás szerethető monstrumok 24 órán át képesek fűteni egyetlen begyújtással. De hogyan? |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Hatékony értékesítés online marketing segítségévelAz internet tárt karokkal várja a kis- és középvállalkozásokat, amik jelentős bevételre tehetnek szert online eszközök segítségével. Persze nem árt tisztában lenni vele, miként is lehet pénzt csinálni az internetből. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Mire jó a külföldi munka?Folyamatosan nő azok száma, akik hosszabb-rövidebb időre külföldön vállalnak munkát. Költözés előtt azonban érdemes mérlegelni, hogy mit nyerhetünk, ha az országhatárokon túl keresünk állást. |
|
Kapcsolódó szolgáltatásaink: |
Mivel dolgozik a méhész?Minden szakmának megvannak a speciális eszközei. Az asztalos és a villanyszerelő szerszámai viszonylag ismertek, de kevés szó esik arról, hogy a méhész milyen célszerszámokkal dolgozik azért, hogy méz kerülhessen a friss kalácsra. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Mi fán terem a pálinka?A pálinkához – ahogyan a focihoz – minden magyar ért. Legalábbis ezt hiszi. Az elmúlt években azonban alaposan megváltozott a pálinka körüli helyzet. Néhányan már abban sem lehetnek biztosak, hogy pontosan mi is a pálinka. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Gomba - csak az erdőből?Sokak előtt ismeretlen a gomba útja. Megveszik a piacon vagy a szupermarketben, de nem igazán tudják, honnan is jutott végül a tányérjukra ez a kifejezetten egészséges étel. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
Az asztalos legjobb barátjaHa vásárolt már bútort vagy tűzifát, pontosan tudja, hogy hatalmas különbségek lehetnek az egyes fafajták között. Ez nemcsak a tulajdonságaikra, hanem a megmunkálásukra is igaz. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
A gondoskodó emberSzeretünk segíteni. Semmihez sem hasonlítható az az érzés, amikor segítőkezet nyújtunk egy arra rászorulónak. Ezt bizonyítják az önkéntes munkát vállalók is. De vannak, akik professzionális szinten segítenek másokat. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
A magyar földPiros, fehér, zöld. Vagyis a föld esetében fekete és barna. A magyar termőterületek kiváló minőségű növényeket adnak az élelmiszeriparnak. Persze ezeket meg is kell termelni, ráadásul gondos hozzáértéssel. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
A hegesztés veszélyeiFémmel dolgozni még a megfelelő szaktudás mellett sem egyszerű. A hegesztés különösen nagy odafigyelést igényel, hiszen számtalan balesetveszélyes helyzet következhet be munka közben. A megfelelő oktatással ezek elkerülhetők. |
|
Kapcsolódó képzéseink: |
| Aranykalászos gazda tanfolyam | Betonacél szerelő tanfolyam | CNC tanfolyamok | Egészségügyi szakképesítések tanfolyamai | Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó tanfolyam | Gipszkartonszerelő tanfolyam | Gombaszakellenőr tanfolyam és hatósági képzés | Gombatermesztő tanfolyam | Hő- és hangszigetelő | Kályhás tanfolyam | Kőműves tanfolyam, a szakma részszakmáinak oktatása: falazó kőműves, gépi vakoló | Méhész tanfolyam | Szobafestő tanfolyam | Vízszigetelő |