Az alábbiakban hasznos információkat, érdekességeket olvashat a képzéseinkhez kapcsolódó témákban.

Tapétát, de milyet?

Tapétát, de milyet?

A tapéták új generációja a növényi rost alapú, gyapotszálakat tartalmazó úgynevezett vlies tapéta. Rendkívül kedvelt falburkoló anyag, nemhiába imádnak a szobafestők is dolgozni vele.

bővebben
Hogyan válasszunk jó kőművest?

Hogyan válasszunk jó kőművest?

Nincs olyan családi, baráti társaság, ahol ne kerülne szóba egy rémtörténet kókler szakmunkások okozta károkról, görbén felhúzott falakról, beázó mennyezetről.

bővebben
A pincérek 10 parancsolata

A pincérek 10 parancsolata

Az 1800-as években még bárkiből lehetett pincér, akit a vendéglő tulajdonosa alkalmasnak talált a feladatra. Jó modor, állóképesség, udvariasság – nagyjából ennyi szükségeltetett egy pincér állás betöltéséhez.

bővebben
Szakácsból sztárséf

Szakácsból sztárséf

A gasztronómia napjainkban soha nem látott népszerűségnek örvend. A főzős műsorok, receptmegosztó portálok és a méregdrága, ínyencségeket kínáló éttermek óriási rajongótáborral rendelkeznek

bővebben
Mire jó a külföldi munka?

Mire jó a külföldi munka?

Számtalan oka lehet annak, hogy valaki a külföldi munkavállalás mellett dönt. Sokakat a kalandvágy hajt, egy új kultúra megismerésének lehetősége vagy a nyelvtudás elmélyítésének vágya.

bővebben
Mi fán terem a pálinka?

Mi fán terem a pálinka?

Ma már szinte minden, Magyarországon termő gyümölcsből készítenek pálinkát, a legelterjedtebb fajták a szilva-, a kajszibarack-, az alma-, a körte-, a cseresznye- és a törkölypálinka

bővebben